Voorbeelden van opdrachten bij dotConnectMarketing & Sales

Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van opdrachten die bij dotConnectdotConnectMarketing & Sales zijn geplaatst. We willen je hiermee een idee geven van het soort opdrachten dat wij kunnen aanbieden. 

Interim Marketing & Interim Sales Opdrachten

Op deze pagina staat een aantal links naar opdrachten die eerder op dotConnectMarketing en sales zijn geplaatst. Deze opdrachten dienen alleen als voorbeeld, om een idee te krijgen
van het soort opdrachten dat wij aanbieden.


In principe kunt u niet meer op deze Interim Marketing & Interim Sales  opdrachten reageren. DeInterim Marketing & Interim Sales professionals binnen ons bestand, die aan de vereisten in deze interim opdrachten voldoen, zijn (destijds) reeds per e-mail over deze interim opdrachten geïnformeerd en uitgenodigd te reageren.

Mocht u echter in dit overzicht een interim opdracht tegenkomen waarin u geïnteresseerd bent (en waar de deadline voor reacties nog niet verstreken is), waarvoor u over de juiste kwalificaties beschikt en waarvoor u niet bent uitgenodigd, dan kunt u hierover contact met ons opnemen via info@dotConnect.nl.


Nog niet ingeschreven bij dotConnectdotConnectMarketing & Sales?
schrijf je nu in